Vrijwilliger worden

Wat kunt u als vrijwilliger doen?

Het CBME is altijd geïnteresseerd in vrijwilligers. Of het nu gaat om mensen die ons bepaalde personen helpen opsporen, benaderen en voordragen, of om personen die ons willen helpen met het up to date houden van allerlei informatie. Ook voor het aanvullen van ons foto- en filmarchief kunnen wij te allen tijde de inzet van vrijwilligers gebruiken. Daarnaast zijn er mensen die beschikken over een vlotte babbel. Zulke vrijwilligers zouden het CBME kunnen helpen met het vinden van sponsors. Weer anderen vinden het leuk om internet af te struinen op zoek naar sportscholen die voor het BNK predicaat in aanmerking komen. Kortom, ieder steentje dat wordt bijgedragen telt! Tenslotte is het CBME toegankelijk voor iedereen, zolang deze persoon maar geen negatief imago of discutabel verleden heeft binnen de martial arts.

Het is tevens verstandig om vooraf goed te beseffen dat het CBME een all-round martial arts georiënteerd comité is dat zich dus niet vast pint op slechts één terrein zoals karate of judo. Mocht je als vrijwilliger slechts interesse hebben in het aanvullen van je eigen werkterrein dan zullen wij daar waarschijnlijk niet veel aan hebben. Een belangrijk criteria is dat je ruim georiënteerd bent en open van geest. Indien je interesse hebt, neem dan contact met ons op.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, neem dan contact met ons op via info@cbme.nl. Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.