Reacties Hall of Famers

29-03-2017 – Sahyun Jim Eman schreef:

Beste Patrick,

Natuurlijk ben ik zeer vereerd dat jullie mij willen gedenken.
Zelf geef ik alleen nog periodiek bijstand aan mijn eigen dan-graad houders, die van voornemens zijn om op te gaan voor een hogere graad. Na het opleiden van +/- 360 zwarte banden bij diverse bonden is het eigenlijk genoeg geweest.  Dit jaar wordt ik 69 en geniet van mijn kleinkinderen die opa waarderen.

Beste Patrick bedankt, het gaat je goed en hopelijk hoor ik nog van je als collega Sahyun.

Groet, Jim Eman

———————————————–

26-12-2016 – Guru Frans Stroeven schreef:

Beste Patrick,

Ik heb gisteren het CBME certificaat ontvangen en ik moet zeggen dat ik me zeer vereer voelt, zeker als ik de lijst zie van de mensen die mij voor zijn gegaan. Ik ben ruim 50 jaar actief in de vechtsport en daarvan meer dan 30 jaar in de Filipijnse krijgskunsten. Dit is eigenlijk mijn eerste erkenning en ik ben er dan ook zeer blij en vereert mee. Nogmaals hartelijk dank.

Vrg. Frans Stroeven.

———————————————–

18-09-2016 – Sabum Jacques Janssen schreef:

L.S. Beste Martial arts vrienden,

Heb begrepen dat ik opgenomen ben in de Hall of Fame. Hele eer en ik ben  degene die mij hebben voorgedragen hiervoor zeer erkentelijk.

Met vriendelijke groet,

Jacques Janssen

———————————————–

13-04-2016 – Kancho Cees Dekker schreef:

Geachte heer Baas,

Ik wil jullie hartelijk danken voor de opname in de Hall of Fame. Ik vind het een bijzonder en veel belovend instituut. Ik zet mij al jaren in voor de budokunsten in Noord Nederland. Ik leef voor de budo. Ik ben nu 76 jaar oud en al 68 jaar bezig met diverse budokunsten. Dat ik daarvoor geëerd wordt met de opname in de Hall of Fame wordt door mij zeer gewaardeerd. Ik vind het een kroon op mijn budoverleden en toekomst op mijn Taijutsu CD (Cees Dekker). Ik dank Kancho Sem Schilt voor zijn voordracht aan het CBME en ben hem daar zeer erkentelijk voor. Osu!

Hoogachtend,

Kancho Cees Dekker

———————————————–

08-04-2016 – Kaicho Hiroo Mochizuki schreef:

Dear Mister Baas,

Thank you for the explanation and sorry for the late answer.
Jan brought me the beautiful certificate and I am very honored to get it. Thank you again. I hope I will have the pleasure to meet you some day.

Best regards.

Hiroo Mochizuki

———————————————–

09-01-2016 – Hanshi Patrick McCarthy schreef:

Dear Mr. van de Wetering & Mr. Baas Sensei
I would like to thank the CBME [Comite Behoud Martial Erfgoed] and Dutch International Budo Hall of Fame for the 2016 induction. it’s a wonderful surprise and I am greatly honoured to be the recipient of your recognition, in support of the First Dutch Museum of Martial Arts. The Netherlands has a very long history and heritage rich in Asian fighting arts. May I extend my heartfelt congratulations to the other recipients and offer you the best of luck with your continued work and challenges which lay ahead.
———————————————–


09-12-2015 – Hanshi Yan de Haan schreef:

Geacht bestuur CBME, Patrick en John,

Bedankt! De complimenten en felicitaties vliegen mij om de oren, zelfs vanuit het buitenland. Wat jullie al niet veroorzaken met “THE HALL OF FAME”. Was ook wel een verassing.

Groet, Yan de Haan

———————————————–

18-08-2015 – Renshi Helmut Kogel schreef:

Dear Mr. Baas,

Today I received Your envelop. Thank You very much for the honor  to get member in the International Dutch Budo Hall of Fame.

With best regards to You and Your wife.

Helmut Kogel

———————————————–

15-08-2015 – Sahyun Peter Sanders schreef:

Hartelijk dank voor deze eervolle vermelding.

Met vriendelijke groet,

Peter Sanders

———————————————–

12-08-2015 – Shihan Cor Vermelis schreef:

Allereerst wil ik jullie danken voor deze opname in de Hall of Fame, (wat ik vind) een bijzonder instituut. Ik doe mijn best voor de martial arts. Dat ik daarvoor geëerd wordt met een opname in jullie Hall of Fame, dat waardeer ik zeer! Hartelijk dank daarvoor.

———————————————–

04-08-2015 – Sensei Hein Odinot schreef:

CBME Patrick Baas

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

———————————————–

29-03-2015 – Shihan Willy Beernaert schreef:

Geachte heer Baas,

Mijn dank voor de goede zorgen. Ik ben hier zeer trots op.

Met vriendelijke groet,
Renshi Willy Beernaert.

———————————————–

07-03-2015 – Shihan Martin de Vries schreef:

Geachte heer Baas,

Sinds heden ben ik opgenomen in de registers van de Hall of Fame.
Ben hier zeer vereerd door!
Wellicht zullen wij elkaar wel ontmoeten bij enige gelegenheid.

Met vriendelijke groet,

Martin de Vries

———————————————–

18-02-2015 – Shihan Dirk Klok schreef:

Ik kom net binnen en maak de post open. Schitterend. Sprakeloos. Wat een eer. Ik ben er stil van. Ik ben jullie erg dankbaar.

Hartelijke groet, Dirk

———————————————–

18-02-2015 – Kyoshi Tony van Venrooy schreef:

Goedenavond Patrick,

Allereerst wil ik jullie hartelijk danken voor deze opname in (wat ik vind) een bijzonder instituut. Ik doe mijn best voor de sport en dan met name zijn beoefenaars. Dat ik daarvoor geëerd wordt met een opname in jullie Hall of Fame, dat waardeer ik zeer! Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

———————————————–

07-02-2015 – Jan Meindert Norder schreef:

Osu! Nu heeft het Comité Behoud Martiaal Erfgoed mij helemaal verrast, dat geeft mij nog meer power om van de 4e kanker aanval te winnen. De strijd ben ik al lang aangegaan. De 9e februari weer melden in het UMCG voor de laatste 10 chemokuren en dan stamcellen. Het wachten is nu op een donor die er nog niet is maar hoop doet leven. Never give up!!!

Shihan Jan Meindert Norder

———————————————–

04-02-2015 – Dale Tan schreef:

Hallo Patrick,

Bedankt allemaal om mij in de Hall of Fame te plaatsen.
Het is een grote eer voor mij.

Met vriendelijke groet,

Dale Tan

———————————————–

19-01-2015 – Henk Verschuur schreef:

Beste Patrick,

Ik ben het CBME zeer erkentelijk voor deze eer want ik zie vele bekenden in de erelijst waar ik hoge achting voor heb. Ik wens het CBME veel succes in haar onuitputtelijke inspanning voor het behoud van de Martiale Kunsten en heb waardering voor het werk dat jullie doen.

Respectvolle groet,

Henk Verschuur

———————————————–

12-01-2015 – Rene Scharff schreef:

Geachte heer P.H.J. Baas,

Ik wilde u hierbij bedanken voor het opnemen van mij in de Internationale Hall of Fame. Ook namens mijn leerlingen, uit naam van mijn vader, mijn leraren, die mij de liefde voor de Chinese vechtkunst hebben bijgebracht. Het is voor mij een eer om opgenomen te worden in de Hall of Fame.

Hoogachtend,

R.G. Scharff
Double Dragon Family Waddinxveen

———————————————–

22-12-2014 – Hans Ariese schreef:

Geachte heer Baas,

Naar aanleiding van uw brief van 5 december 2014, waarin u mij een certificaat heeft toegezonden om mij met eer op te nemen in de Hall of Fame, wil ik graag reageren. Ik voel mij zeer vereerd dat ik dit certificaat heb mogen ontvangen. Uw motto is eren wie ere toekomt. Dit waardeer ik zeer, maar ik wil toch aangeven dat ik blij ben dat mijn leraar dhr. M. de Gijsel mij de grondbeginselen van het Yin & Yang kempo  heeft bijgebracht en ik hem daar zeer dankbaar voor ben. Normen van waarde en respect en beheersing zijn waarden die niet verloren mogen gaan. Ik heb altijd geprobeerd in zijn gedachte de sport verder uit te breiden en zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat ook mensen mij kennen, vinden dat ik dit verdien, is een groot compliment en naar hen toe ben ik zeer dankbaar. Met name de dhr. Kessing wil ik noemen bij deze, omdat hij vindt dat ik dit verdien. Ik ben daar zeer blij mee omdat hij in mijn ogen zeer veel betekent in deze martial arts wereld en goede dingen doet en heeft gedaan.

Met vriendelijke groet,

J.C. Ariese

———————————————–

04-12-2014 – Mishael Abia Lopes Cardozo schreef:

Beste Patrick en het CBME,

Ik ben zeer dankbaar en voel mij vereerd! Het is fantastisch om te zien dat de historische Europese martial arts (H.E.M.A.) eindelijk een plekje veroverd hebben tussen de reeds gevestigde orde J .
Ik wil je ook danken voor alle inspanningen die jij doet voor het CBME en voor de martial arts in het algemeen. You’re doïng a hell of a job! Excellent!

VINCIT QUI SE VINCIT

———————————————–

18-11-2014 – Sigung Raymond Kraft van Ermel schreef:

Beste heer Baas,

Graag wil ik u bedanken voor de opname in de Hall of Fame.
Ik hoop dat u alle informatie over mij hebt ontvangen.
Nogmaals mijn hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,
R.R. Kraft van Ermel

———————————————–

16-11-2014 – Sihing Frank Scharff schreef:

Geachte heer Baas,

Ik heb uw prachtige oorkonde met heel veel warm gevoel en respect ontvangen. Ik train al meer dan 47 jaar en ben met mijn jongere broer begonnen met kempo. Nog actief bezig en hoop de 50 jaar vol te maken, want mijn geest is nog optimaal maar mijn lichaam begint te protesteren. Uw oorkonde kwam dan ook als een fantastische verassing en ik voelde ook zeer vereerd. Ik zal deze erkenning met heel veel respekt uitdragen en ik dank U en uw collega’s heel hartelijk.

Met veel hoogachting,

Frank Scharff

———————————————–

16-11-2014 – Bpk. Gubes Joris E. van der Geugten schreef:

Geachte heer Patrick Baas,

Nogmaals wil ik uw team en uzelf bedanken voor de toelating en het verkrijgen van zulk een heel belangrijke oorkonde. Het is voor mij een belangrijke gebeurtenis om officieel te worden opgenomen in de Internationale Hall of Fame. Mijn scholen zijn hierbij ook ontzettend trots met deze erkenning.

Met vriendelijke groet,
J.E. van der Geugten

———————————————–

29-05-2014 – Bpk. Gubes Dave Nelson schreef:

Geachte dames en heren van het CBME,

Mag ik u hartelijk danken dat u mij bij andere belangrijke personen van de Hall of Fame hebben ondergebracht.
Het is wonderbaarlijk dat uw organisatie mij zo in vertrouwen heeft genomen en daarom thans ook wederzijds.

Met vriendelijke groeten,

Dave Nelson

———————————————–

15-04-2014 – Shihan Jan de Bruin schreef:

Hartelijk bedankt, een hele eer om er bij te horen .
Ben er erg blij mee, kom eens een keertje langs bij me,
koffie staat dan gereed.

Nogmaals  hartelijk dank,

Osu. Jan Shihan

———————————————–

28-02-2014 – Shihan Ruud Muller schreef:

Osu Shihan Patrick Baas,

Bedankt  dat het Comité Behoud Martiaal Erfgoed mij heeft opgenomen in de Hall of Fame.
Ik voel me zeer vereerd met deze toekenning!

Domo arigato! Respect! Osu!

Ruud Muller, Shihan

———————————————–

27-02-2014 – Shihan Wim Scharrenberg schreef:

Osu Patrick,

Ik ontving de uitnodiging om toe te treden de Nederlandse Hall of Fame.  Ik beschouw dat als een eer en werk hier dan ook graag aan mee.  Mooi initiatief om een museum op te richten!

Vr,gr, Osu!

Wim Scharrenberg

———————————————–

28-02-2014 – Fred Royers schreef:

Hallo Patrick,

Het is een eer om hiervoor te worden geselecteerd.

Mijn dank.

———————————————–

27-02-2014 – Hanshi Nico Cordeau schreef:

Osu!

Beste Patrick

Uitstekend idee, ben vereerd.
Geweldig dat zoiets bestaat in Nederland.
Mijn dank.

Nico Gordeau

———————————————–

27-02-2014 – Shihan Koen Scharrenberg schreef:

Ha Patrick,

Ik vind het een heel leuk, positief initiatief voor de martial arts
en dat kunnen we per definitie prima gebruiken!
Ook leuk om tussen ouwe makkers te staan!

Koen

———————————————–

07-10-2013 – Albert Kraus schreef:

Hoi Patrick

Ik zag dat ik een oorkonde van jullie had gekregen.
Heel leuk hartstikke bedankt!

Mvg Albert

———————————————–

09-10-2013 – Kaicho Jon Bluming schreef:

OSU Patrick Shihan .

Hartelijk dank voor deze eer.
In andere landen is dat al een tijdje aan de gang en in the USA moet ik er ook ergens op staan. Het is een goed idee zodat iedereen kan zien wie wat heeft gedaan.

Bearhug. OSU  Kaicho.

———————————————–

17-10-2013 – Bas Rutten schreef:

Hallo daar Patrick,

Dit is Bas Rutten, hoe gaat het ermee? Ik heb vandaag de oorkonde aangekregen en wilde jullie hierbij even heel erg bedanken. Ik dacht dat ze me in NL al vergeten waren, haha. Heel veel groetjes, ik heb het op Facebook gepost met jullie website erbij.

Nogmaal bedankt!
Godspeed

Bas

———————————————–

19-09-2013 – Bpk. Don Kessing schreef:

Hormat Pesilat

In een  woord  GEWELDIG ! Klasse zoals jij het doet Guru Patrick.
Ik heb het met aandacht en bewondering gelezen.
Ben echt benieuwd. Heel veel  werk verzet.

Kepala Guru Pelatih Don Kessing
K.A. Manyang

———————————————–

25-10-2013 – Hanshi Tetsuhiro Hokama schreef:

Dear Shihan Mr. Patrick Baas,

Thank you very much for placing my name in  International Dutch Martial Arts  Hall of Fame list The Netherlands.
I am very happy. Thank you again. I am honored.
My name on CBME website, even more happy.

———————————————–

22-11-2013 – Ivan Hippolyte schreef:

Beste CBME,

Een beetje aan de late kant na ontvangst van de oorkonde maar mijn dank is  er niet minder om. Ik wil dan ook via deze weg mijn dank betuigen en u hartelijke danken voor  uw beslissing mij op te nemen in uw Hall of Fame.  Succes met de comité en hoop dat er nog mooie namen mogen volgen.

Met sportieve groet,

Ivan Hippolyte

———————————————–

27-11-2013 – Shidoshi Hans Hesselmann schreef:

Prachtig Patrick,

Wat een geweldig initiatief en voor mij een hele eer om in deze
Hall of Fame te zijn opgenomen.
Dank ook voor het stijlvolle certificaat.
Jij doet zoveel goed werk…..
Daarom mijn applaus voor jouw verdiensten.

Geluk en succes toegewenst,

Hans Hesselmann

———————————————–

28-11-2013 – Sem Schilt schreef:

Hallo Patrick,

Ik heb je mail ontvangen.
Ik vind het leuk dat ik ben opgenomen in de
Hall of Fame namens het CBME.

Bedankt hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Semmy Schilt

———————————————–

28-11-2013 – Henk Meijer schreef:

Beste Patrick,

Ben zeer vereerd met het diploma en opname in de Internationale Nederlandse Hall of Fame.

Met vr. groet,

Henk Meijer

———————————————–